-->

Rregulli i ri i Big Brother: Nuk do lejohet më seksi

Rregulli i ri i Big Brother: Nuk do lejohet më seksi  - Revista Lady Albania

Emisioni “Big Brother” është ndër reality show më të ndjekur në vendin tonë.

Dhe përveç skenave të ndryshme të jetës së përditshme, në këtë show nuk kanë munguar as skenat e seksit mes banorëve.

Rregulli i ri i Big Brother: Nuk do lejohet më seksi

Por Arbana Osmani në një intervistë të dhënë për “Pasdite në Top Channel” ka zbuluar një rregull të ri të sezonit të ri të Big Brother, duke thënë se:

“Këtë vit, me sa di unë, nuk do të lejohen njerëzit që të kryejnë seks në Big Brother, është rregull i padiskutueshëm. Nëse thyhet, ata do të përjashtohen”.

Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017
Lexoni gjithashtu