-->

Shëndeti dhe Fakte

Frutat dhe perimet që duhet të konsumoni më tepër gjatë vjeshtës dhe dimrit

Në çdo stinë të vitit, frutat dhe perimet e stinës ndryshojnë dhe mjekët e dietologët rekomandojnë t’ju jepet prioritet në konsummim pikërisht prodhimeve të stinës, pasi ato përmbajnë vitaminat dhe vlerat ushqyese për të cilat ka nevojë organizmi më tepër në atë periudhë...

Shpërndaj

Si duhet të ushqeheni kur jeni me grip?

Periudha kur sëmureni me grip kërkon një regjim sa më të mirë dhe të shëndetshëm ushqimor në më mënyrë që ta merrni veten sa më shpejtë...

Shpërndaj