-->

Dieta

7 këshilla si të dobësohesh deri në 7 kilogramë para Vitit të Ri

Nga Viti i Ri na ndajnë më pak se dy muaj, por gjithsesi jemi ende në kohë për të humbur kilogramët e tepërt dhe për të arritur në peshën ideale, në mënyrë që të veshim plot kënaqësi fustanet elegante për mbrëmjet festive të fundvitit...

Shpërndaj

Dieta për të rritur me “ushqimet e fëmijëve”

A keni dëgjuar ndonjëherë më parë për këtë dietë? Nëse jo, koncepti bazë i kësaj dite është që për një periudhë të caktuar kohore të ushqehesh vetëm me produkte të cilat janë të lejuara për bebet apo fëmijët...

Shpërndaj