-->

Ushqimet me ngjyrë të verdhë na bëjnë të lumtur

Ushqimet me ngjyrë të verdhë na bëjnë të lumtur - Revista Lady Albania

Është fakt se ushqimet që ne konsumojmë kanë një ndikim shumë të madh në shëndetin dhe mirëqënien tonë. Por së fundmi një studim i kryer nga “The Happy Egg Company” hedh dritë mbi një të vërtetë të re lidhur me produktet ushqimore.

Siç raporton “Metro”, në këtë studim, fokus i të cilit ishte ndjenja e lumturisë lidhur me ushqimin, dhe në të cilin morën pjesë mbi 1000 persona, rezulton se është pikërisht ngjyra e verdhë ajo që lidhet më tepër me lumturinë.

Mbi 70 % të pjesëmarrësve në studim pranuan se ngjyra e verdhë në produktet ushqimore ju jepte ndjenjën e gëzimit dhe lumturisë. Dhe në top 5 ushqimet e verdha, të cilat asociohen me gëzimin ishin: omleta, makaronat me djathë, krepat, banania dhe veza e zjerë.

Gjithashtu pjesëmarrësit u shprehën se do të donin më shumë ushqime të verdha në menunë e tyre të përditshme.


* Përmbajtja me karakter mjekësor apo shëndetësor, ka për qëllim vetëm informimin e audiencës dhe nuk zëvendëson konsulencën reale me mjekun apo specialistin përkatës të fushës.Për më tepër lexoni Termat tona të përdorimit.
Fashion Group Albania - ULJET E VERES 21 Korrik 2017 Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Fashion Group Albania - ULJET E VERES 21 Korrik 2017 Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017