-->

Sa shpesh duhet bërë seks për të mbetur shtatzënë?

Sa shpesh duhet bërë seks për të mbetur shtatzënë?

Shumë femra sot mezi presin të mbeten shtatzënë, megjithese jo gjithnjë është e lehtë për tu arritur. Në këtë artikull do tju sjellim disa këshilla të vyera se sa është shpeshtësia ideale për të mbetur shtatzënë.

Sipas mjekeve, nëse çifti kryen marrdhnënie seksuale çdo ditë, do të thotë se sperma e partnerit është gjithnjë e freskët dhe e shëndetshme, ideale për fertilizimin. Por ka raste kur meshkujt nuk mund të prodhojnë spermë të freskët çdo ditë. Në këto raste do të ishte ideale për të kryer marrdhënie seksuale 2-3 herë në javë.

Nga ana tjetër, seksi më i rrallë, si psh, 1 herë në javë nuk është shumë i përshtatshëm për fertilizimin, pasi në këta rast partneri do të këtë një sasi të madhe sperme të vjetëruar apo të vdekur e cila del bashkë me spermën e re dhe mundësitë e fertilizimit bien.

Prandaj, nëse jeni duke u përpjekur për të mbetur shtazanë, mundohuni të keni një jetë sa më të pasur seksuale dhe të kryeni marrdhënie disa herë në javë.


* Përmbajtja me karakter mjekësor apo shëndetësor, ka për qëllim vetëm informimin e audiencës dhe nuk zëvendëson konsulencën reale me mjekun apo specialistin përkatës të fushës.Për më tepër lexoni Termat tona të përdorimit.

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu