-->

Me çfarë duhet të merren fëmijët në pranverë?

Me çfarë duhet të merren fëmijët në pranverë?

Po troket pranvera. Ditët bëhen më të gjata dhe njeriu e ndjen veten më aktiv. Është pikërisht koha ideale për të dalë shëtitje dhe për tu marrë me sport. Ndërsa për fëmijët kjo është koha ideale për shëtitjet me biçikletë.

Në periudhën e pranverës fëmijët bëhen të pakapshëm, ata duan të lëvizin me çdo kusht. Pavarësisht moshës së tyre, ekziston një zgjidhje për biçikletën e nevojshme për ta.

Salloni i Biçikletave Baby Drive në Tiranë na këshillon se para se të zgjidhni modeli e duhur të biçikletës, duhet të merrni parasysh, së pari moshën e fëmijës, përfshirë këtu edhe peshën e gjatësinë e tij dhe së dyti qëllimin e përdorimit të biçikletës apo karrocës.

Ekzsiton një larmishmëri zgjidhjesh në varësi të nevojave dhe destinacionit të përdorimit. Nëse fëmija juaj është ende i vogël por ai është aktiv dhe do të merret me sport, ju mund të përzgjidhni për të një makinë lodër, me të cilën ai mund të luajë në ambjentet e brendshme të shtëpisë apo në oborr, apo një model katërçikletë ose treçikletë me të cilën fmija mund të shkathtësohet me lëvizjen e këmbëve dhe të mësojë të ruajë balancimin dhe ekuilibrin e trupit.

Me çfarë duhet të merren fëmijët në pranverë?

Nëse qëllimi juaj është të shëtisni me fëmijëndhe ta keni atë gjithnjë me vete ndërkohë që merreni me blerjet tuaja, atëherë ju këshillojmë të përzgjidhni karrocat urbane, të cilat do t’ua bëjnë lëvizshmërinë tuaj në qytet shumë të këndshme.

Me çfarë duhet të merren fëmijët në pranverë?

Ndërkohë, nëse fëmijët janë të rritur apo janë në moshën e adoleshëncës, ata mund të shijojnë biçikletat e vërteta me 2 rrota. Këtu modelet janë nga më të ndryshmet, nga linjat më klasike deri te linjat më sportive.

Me çfarë duhet të merren fëmijët në pranverë?

Gjithashtu pranvera ka nevojë për shumë energji dhe adrenalinë. Për këtë  janë të destinuara edhe skutrat si edhe njëçikletat, të cilat variojnë në varësi të moshës

Me çfarë duhet të merren fëmijët në pranverë?

Biçikletat e modeleve nga më të ndryshmet dhe të përshtatshme për periudhën e panverës mund ti gjeni në dyqanin Baby Drive,  një sallon i vetëm dhe unik i biçikletave gjermane Puky në Shqipëri.

Adresa e dyqanit Baby Drive:
Rr. Sami Frashëri, Pll. Nr. 9, Tiranë 
Tel: 068 803 7970
Email: info@babydrive.al
Website: babydrive.al
Facebook: Baby Drive


* Përmbajtja me karakter mjekësor apo shëndetësor, ka për qëllim vetëm informimin e audiencës dhe nuk zëvendëson konsulencën reale me mjekun apo specialistin përkatës të fushës.Për më tepër lexoni Termat tona të përdorimit.

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu