-->

Dieta për të rritur me “ushqimet e fëmijëve”

Dieta për të rritur me “ushqimet e fëmijëve” - Revista Lady Albania

A keni dëgjuar ndonjëherë më parë për këtë dietë? Nëse jo, koncepti bazë i kësaj dite është që për një periudhë të caktuar kohore të ushqehesh vetëm me produkte të cilat janë të lejuara për bebet apo fëmijët e vegjël, siç janë puretë e frutave dhe perimeve, mishi me perime, komposto etj.

Kjo dietë është apriori e shëndetshme pasi fëmijëve në moshë të vogël nuk ju lejohen të konsumojnë produkte më përbërës të dëmshëm për organizmin e tyre.

Nga ana tjetër porcionet janë të vogla, pasi janë për fëmijë gjë që ndikon në kontrollin sa më të mirë të peshës. Shumë yje hollivudi e kanë mbajtur këtë dietë. Ndër to përmendim Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow etj.


* Përmbajtja me karakter mjekësor apo shëndetësor, ka për qëllim vetëm informimin e audiencës dhe nuk zëvendëson konsulencën reale me mjekun apo specialistin përkatës të fushës.Për më tepër lexoni Termat tona të përdorimit.
Fashion Group Albania - ULJET E VERES 21 Korrik 2017 Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Fashion Group Albania - ULJET E VERES 21 Korrik 2017 Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017