-->

VIP Style

"Total xhins" sipas Bella Hadid!

Modelja e njohur 20 vjeçare Bella Hadid dallohet për format e saj shumë elegante dhe ajo është një ndër ëngjëjt e Victoria’s Secret së bashku me motrën e saj Gigi Hadid...

Shpërndaj