Tendenca dhe Stil

6 modelet e palltove më në modë për këtë sezon

Pallto janë një must për sezonin e ftohtë të vjeshtës dhe të dimrit dhe në ndryshim nga xhupat, ato janë shumë chic dhe në varësi të modelit dhe të prerjes lejojnë kombinime nga më të ndryshmet: nga një stil më elegant e deri tek ai më casual dhe praktik...

Shpërndaj

PLUS Communication Article Bottom Banner - Aktivizimi i numrit 500 Lekë