-->

Vjen në Tiranë koleksioni më ekologjik dhe chic i pranverës

Në Tiranë ka mbërritur për këtë sezon të ri pranveror një nga koleksionet më të veçanta të modës, 100% ekologjike , shumë pranë natyrës dhe në një stil sa “minimalist”, aq edhe “futuristik”.

Bëhet fjalë për koleksionin e ri të pranverës 2017 të MANGO për femra dhe meshkuj, të përbëra nga pëlhura me materiale organike, të riciklueshme, me fibra natyrale, në një stil veshjesh dhe aksesosrësh ne tonalitetet e natyrës dhe ku gërshetohen në harmoni të plotë delikatesa, thjeshtësia dhe eleganca.

Te ky koleksion mund të gjejë veten çdo femër, pavarësisht moshës, pasi ngjyrat dhe stili janë janë  sa neutrale, casual dhe chic, dhe njëkohësisht edhe “futuristike”, duke të bërë të ndihesh një hap para me modën…

Gjithashtu në këtë koleksion ndihet si “ngrohtësia” e pranverës, sa dhe “freskia” e natyrës dhe gjelbërimit, falë kombinimit ideal të prerjeve, përlhurave dhe ngjyrave të dizajnuara në veshje me shumë klas dhe elegancë.

Në Koleksionin e ri “MANGO Committed” për femra i cili gjendjet tashmë në  dyqanet Mango në  TEG & QTU, do të gjeni mbi 25 veshje me pëlhura ekologjikisht miqësore,  si pambuk dhe poliester të riciklueshëm, të cilat reflektojnë përkushtimin dhe punën e  MANGO pro mjedisit.

Perveç se në dyqanet Mango në TEG dhe QTU , Veshjet e këtij koleksioni mund ti porosisni edhe përmes iPad-it në dyqanin Mango QTU. Produkti mbërrin tek ju brënda 2 javësh pa asnjë kosto transporti apo dogane dhe me mundësi te plotë rimbursimi.

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu