Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016

Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016 - Revista Lady Albania
Shiko Galerinë
15 Foto
ABIGAIL SPENCER me fustan Jenny Packham
Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016 - Revista Lady Albania

ABIGAIL SPENCER me fustan Jenny Packham

AMANDA PEET me fustan Altuzarra
Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016 - Revista Lady Albania

AMANDA PEET me fustan Altuzarra

CLAIRE DANES me fustan Schiaparelli
Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016 - Revista Lady Albania

CLAIRE DANES me fustan Schiaparelli

Emilia Clarke me fustan Atelier Versace
Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016 - Revista Lady Albania

Emilia Clarke me fustan Atelier Versace

EMMY ROSSUM me fustan Wes Gordon
Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016 - Revista Lady Albania

EMMY ROSSUM me fustan Wes Gordon

HEIDI KLUM me fustan Michael Kors
Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016 - Revista Lady Albania

HEIDI KLUM me fustan Michael Kors

KERRY WASHINGTON
Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016 - Revista Lady Albania

KERRY WASHINGTON

KIRSTEN DUNST
Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016 - Revista Lady Albania

KIRSTEN DUNST

KRISTEN BELL me fustan Zuhair Murad
Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016 - Revista Lady Albania

KRISTEN BELL me fustan Zuhair Murad

MANDY MOORE me fustan Prabal Burung
Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016 - Revista Lady Albania

MANDY MOORE me fustan Prabal Burung

Michelle Dockery me fustan Oscar de la Renta
Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016 - Revista Lady Albania

Michelle Dockery me fustan Oscar de la Renta

Priyanka Chopra me fustan Jason Wu
Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016 - Revista Lady Albania

Priyanka Chopra me fustan Jason Wu

STEPHANIE CORNELIUSSEN
Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016 - Revista Lady Albania

STEPHANIE CORNELIUSSEN

Taraji P. Henson me Fustan Vera Wang
Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016 - Revista Lady Albania

Taraji P. Henson me Fustan Vera Wang

TINA FEY
Të veshurat më bukur në në tapetin e kuq të çmimeve Emmy 2016 - Revista Lady Albania

TINA FEY

Çmimet Emmy (Emmy Awards) janë një ndër evenimentet më të rëndësishme të botës së kinematografisë.

Por jo vetëm… Pasi në tapetin e kuq yjet luftojnë përveç çmimeve të rëndësishme edhe për veshjet dhe look-un më të bukur.

Prandaj, në këtë artikull po ju sjellim veshjet më mbresëlënëse të këtij evenimenti, të cilat mund të kthehen në një frymëzim për ju për zgjedhjet në mbrëmjët dhe rastet tuaja të veçanta.

PLUS Communication Article Bottom Banner - Paketat Mujore 30 dite

Fashion Group Albania - GOLDENPOINT Right Banner Mars 2017 Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017
Fashion Group Albania - GOLDENPOINT Right Banner Mars 2017 Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017