-->

Stili Athleisure, tendenca më e re Street style sipas yjeve

Stili Athleisure, tendenca më e re Street style sipas yjeve - Revista Lady Albania
Shiko Galerinë
11 Foto
Stili Athleisure, tendenca më e re Street style sipas yjeve - Revista Lady Albania

Stili Athleisure, tendenca më e re Street style sipas yjeve - Revista Lady Albania

Stili Athleisure, tendenca më e re Street style sipas yjeve - Revista Lady Albania

Stili Athleisure, tendenca më e re Street style sipas yjeve - Revista Lady Albania

Stili Athleisure, tendenca më e re Street style sipas yjeve - Revista Lady Albania

Stili Athleisure, tendenca më e re Street style sipas yjeve - Revista Lady Albania

Stili Athleisure, tendenca më e re Street style sipas yjeve - Revista Lady Albania

Stili Athleisure, tendenca më e re Street style sipas yjeve - Revista Lady Albania

Stili Athleisure, tendenca më e re Street style sipas yjeve - Revista Lady Albania

Stili Athleisure, tendenca më e re Street style sipas yjeve - Revista Lady Albania

Stili Athleisure, tendenca më e re Street style sipas yjeve - Revista Lady Albania

Stili Athleisure është bërë prej kohësh shumë In përsa u përket kombinimeve casual street style.

Ky lloj stili bazohet tek veshjet sportive dhe atletet, të kombinuara në mënyrë të tillë, që janë të përshtatshme edhe për të dalë jashtë.

Shfletoni galerinë për të parë disa kombinime të përzgjedhura nga stili i yjeve.

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu