-->

Ky fustan mbrëmjeje i bardhë do t’ju bëjë ta “dashuroni me shikim të parë”

Ky fustan mbrëmjeje i bardhë do t’ju bëjë ta “dashuroni me shikim të parë” - Revista Lady Albania

Fustanet e mbrëmjeje janë ndër veshjet më të dashura dhe më të veçanta për çdo femër.

Dhe nëse jeni duke kërkuar një ide për një fustan vërtet shmë të bukur, Jennifer Lawrence na frymëzon me përzgjedhjen e saj të rradhës, në Los Angeles, me rastin e premieres së filmit të saj të ri “Passangers”

Një fustan i bardhë stil balloje, me tyl në pjesën e poshtme, dhe një qëndismë në formë zemre në pjesën e bustit shumë elegant.

Një fustan i tillë do të ishte një aset i çmuar në garderobën tuaj, prandaj po ua sjellim në këtë artikull për tju frymëzuar ))

Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017
Lexoni gjithashtu