-->

Kim Kardashian kombinon veshjet me vajzën e saj Nori

Kim Kardashian kombinon veshjet me vajzën e saj Nori - Revista Lady Albania
Shiko Galerinë
4 Foto
Kim Kardashian kombinon veshjet me vajzën e saj Nori
Kim Kardashian kombinon veshjet me vajzën e saj Nori - Revista Lady Albania

Kim Kardashian kombinon veshjet me vajzën e saj Nori

Kim Kardashian kombinon veshjet me vajzën e saj Nori
Kim Kardashian kombinon veshjet me vajzën e saj Nori - Revista Lady Albania

Kim Kardashian kombinon veshjet me vajzën e saj Nori

Kim Kardashian kombinon veshjet me vajzën e saj Nori
Kim Kardashian kombinon veshjet me vajzën e saj Nori - Revista Lady Albania

Kim Kardashian kombinon veshjet me vajzën e saj Nori

Kim Kardashian kombinon veshjet me vajzën e saj Nori
Kim Kardashian kombinon veshjet me vajzën e saj Nori - Revista Lady Albania

Kim Kardashian kombinon veshjet me vajzën e saj Nori

Kim i pëlqen të kombinojë veshjen  e vajzës së saj së vogël Nori me veshjen e saj, ashtu siç është bërë trend kohët e fundit, si për celebritetet, ashtu edhe për shumë njerëz të tjerë.

Në këtë artikull po ju sjellim disa nga kombinimet e bukura “Kim & Nori”.

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu