-->

Chrissy Teigen thyen një rekord të çuditshëm me fustanin e saj në AMA 2016

Chrissy Teigen thyen një rekord të çuditshëm me fustanin e saj në AMA 2016 - Revista Lady Albania

Chrissy Teigen ka rrëmbyer shumë vëmendje me veshjen e saj gjatë ceremonisë së ndarjes së çmimeve AMA 2016.

Ajo ka veshur një fustan të zi të gjatë, me një të çarë aq të gjatë sa nuk kishim parë ndonjëherë, duke thyer në këtë mënyrë edhe një rekord të çuditshëm, atë “të fustanit me të çarën më të gjatë në histori”

Me këtë rast ajo ka bërë edhe një sjaka në Twitter ku shkruan se ju desh “të ruhej mbi gjunjë me këtë rast”.

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu