-->

Çantat “Elefant” - aksesorët më unikë dhe trendy të kësaj vere

Çantat “Elefant” - aksesorët më unikë dhe trendy të kësaj vere - Revista Lady Albania

Je në kërkim të një aksesori mode shumë të vëçantë për këtë verë? Një sugjerim për të gjitha fashion-istet do të ishte një çantë “elefant” nga koleksioni më i ri veror i Parfois, që bën menjëherë për vete këdo që I shikon...

Në këtë koleksion figura e elefantit vjen në një stil shumë unik, e printuar në çanta në forma nga më të ndryshmet.

Një dizajn interesant është kjo çantë në formë katrore me printime me elefant, të cilën mund ta marrësh jo vetëm kur del, por edhe në zyrë për një stil chic trendy.

Një tjetër model shumë Cool eshtë kjo çantë në formë të rrumbullakët me thekra, me një frymë orientale shumë elegante.

Çantat “Elefant” - aksesorët më unikë dhe trendy të kësaj vere

Edhe nëse po kërkon diçka shumë chic dhe minimaliste, Parfois sjell në këtë linjë edhe këtë version të çantës elegante me materal të kadifenjtë me një tokëz me kokën e elefantit.

Çantat “Elefant” - aksesorët më unikë dhe trendy të kësaj vere

Edhe nëse je stil sportiv, Parfois siell edhe çantat e shpinës Casual Chic me motivet me printime elefanti...

Çantat “Elefant” - aksesorët më unikë dhe trendy të kësaj vere

Edhe nëse të duhet një çantë praktike dhe komode për udhëtimet, nga linja me printimet me elefant ,vjen edhe kjo çantë case casual chic, me formë dhe dizajn gjithashtu shumë unik.

Çantat “Elefant” - aksesorët më unikë dhe trendy të kësaj vere

Nëse po kërkon një çantë të vogël dhe elegante kryesisht për të dalë, ky është një version që të bën mënjëherë për vete dhe që do doje padiskutim ta kishe në garderobën tënde.

Çantat “Elefant” - aksesorët më unikë dhe trendy të kësaj vere

Tani, mes gjithë këtyrë modeleve (por janë edhe shumë të tjera nga kjo linjë) nuk di kë të zgjedhësh J ??

Mund ti shohësh këto çanta edhe vet nga afër dhe të gjedhësh të preferuarat e tua në dyqanet Parfois në TEG dhe QTU.

Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017
Lexoni gjithashtu