-->

8 veshjet dhe aksesorët për të shtuar ngjyra dhe stil në veshjet tuaja dimërore

8 veshjet dhe  aksesorët për të shtuar ngjyra dhe stil në veshjet tuaja dimërore - Revista Lady Albania

Dimri në përgjithësi është disi i zymtë përsa i përket motit por kjo nuk do të thotë se veshjet tuaja duhet të jenë gjithashtu të errëta dhe të zymta.

Parandaj në këtë artikull po listojmë disa nga veshjet dhe aksesorët kryesorë të cilat do ti shtonin shumë kolorit veshjeve tuaja dimërore.

1 . Një pallto apo gëzof me ngjyra të çelura

8 veshjet dhe  aksesorët për të shtuar ngjyra dhe stil në veshjet tuaja dimërore

2. Një shall ose jelek prej gëzofi me ngjyra të çelura

8 veshjet dhe  aksesorët për të shtuar ngjyra dhe stil në veshjet tuaja dimërore

3. Një xhup casual në ngjyrë çelur

8 veshjet dhe  aksesorët për të shtuar ngjyra dhe stil në veshjet tuaja dimërore

4. Një pulovër me ngjyra

8 veshjet dhe  aksesorët për të shtuar ngjyra dhe stil në veshjet tuaja dimërore

5. Shall apo aksesor me motive florale

8 veshjet dhe  aksesorët për të shtuar ngjyra dhe stil në veshjet tuaja dimërore

6. Veshjet e bardha

8 veshjet dhe  aksesorët për të shtuar ngjyra dhe stil në veshjet tuaja dimërore

7 . Çizme të kadifenjta me ngjyra të çelura

8 veshjet dhe  aksesorët për të shtuar ngjyra dhe stil në veshjet tuaja dimërore

8. Çanta me ngjyra të çelura dhe me motive

8 veshjet dhe  aksesorët për të shtuar ngjyra dhe stil në veshjet tuaja dimërore

Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017
Lexoni gjithashtu