-->

5 sekrete fotografimi për t’u dukur më e gjatë

5 sekrete fotografimi për t’u dukur më e gjatë - Revista Lady Albania

Dëshiron të dukesh sa më bukur në foto dhe sigurisht edhe më e gjatë? Në këtë artikull po sjellim 5 sekretet që duhet të kesh parasysh:

1. Mbaji duart lart: krijo një pozë sikur je duke luajtur me flokët pasi kjo pozë të zgjat të paktën 10 cm

5 sekrete fotografimi për t’u dukur më e gjatë

2. Rri në majë të gishtave: Kjo pozë duhet bërë në mënyrë sa më natyrale, sikur po zgjatesh për të parë diçka

5 sekrete fotografimi për t’u dukur më e gjatë

3. Mbaji shpatullat pak të harkuara nga mprapa: ky veprim do të bëjë të zgjatesh të paktën 10 cm dhe do të dukesh shumë bukur

5 sekrete fotografimi për t’u dukur më e gjatë

4. Mbaji këmbët njëra mbi tjetrën: Kjo pozë do të bëjë të dukesh rreth 7-8 cm më e gjatë në krahasim me pozën me këmbët drejt

5 sekrete fotografimi për t’u dukur më e gjatë

5. Këndi i aparatit nga poshtë: Ky kënd fotografie të bën të dukesh gjithnjë me e gjatë, duke theksuar veçanërisht këmbët të cilat zgjaten dukshëm

5 sekrete fotografimi për t’u dukur më e gjatë

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu