-->

15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris

15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris - Revista Lady Albania
Shiko Galerinë
15 Foto
15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris - Revista Lady Albania

15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris - Revista Lady Albania

15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris - Revista Lady Albania

15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris - Revista Lady Albania

15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris - Revista Lady Albania

15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris - Revista Lady Albania

15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris - Revista Lady Albania

15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris - Revista Lady Albania

15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris - Revista Lady Albania

15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris - Revista Lady Albania

15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris - Revista Lady Albania

15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris - Revista Lady Albania

15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris - Revista Lady Albania

15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris - Revista Lady Albania

15 ide kombimesh trendy për sezonin e vjeshtës nga Java e modës në Paris - Revista Lady Albania

Aktualisht Java e modës në Paris, ka sjellë në kryeqytetin francez jo vetëm dizajnerat më të famshmëm botërorë dhe vipat e personazhet e modës, por edhe persona të cilët adhurojnë modën dhe dëshirojnë të ndjekin sfilatat e reja të sezonit pranverë-verë 2017.

Dhe prandaj në këtë artikull, po ju sjellim disa ide kombinimesh për sezonin e vjeshtës, bazuar në veshjet më të bukura street style të adhuruesëve të modës kësaj jave.

Fotot: Tyler Joe; Burimi: Elle.com

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu