11 modele fustanesh shumë trendy dhe elegante me temina, ideale për mbrëmje dhe festa të veçanta

11 modele fustanesh shumë trendy dhe elegante me temina, ideale për mbrëmje dhe festa të veçanta - Revista Lady Albania
Shiko Galerinë
11 Foto
11 modele fustanesh shumë trendy dhe elegante me temina, ideale për mbrëmje dhe festa të veçanta - Revista Lady Albania

11 modele fustanesh shumë trendy dhe elegante me temina, ideale për mbrëmje dhe festa të veçanta - Revista Lady Albania

11 modele fustanesh shumë trendy dhe elegante me temina, ideale për mbrëmje dhe festa të veçanta - Revista Lady Albania

11 modele fustanesh shumë trendy dhe elegante me temina, ideale për mbrëmje dhe festa të veçanta - Revista Lady Albania

11 modele fustanesh shumë trendy dhe elegante me temina, ideale për mbrëmje dhe festa të veçanta - Revista Lady Albania

11 modele fustanesh shumë trendy dhe elegante me temina, ideale për mbrëmje dhe festa të veçanta - Revista Lady Albania

11 modele fustanesh shumë trendy dhe elegante me temina, ideale për mbrëmje dhe festa të veçanta - Revista Lady Albania

11 modele fustanesh shumë trendy dhe elegante me temina, ideale për mbrëmje dhe festa të veçanta - Revista Lady Albania

11 modele fustanesh shumë trendy dhe elegante me temina, ideale për mbrëmje dhe festa të veçanta - Revista Lady Albania

11 modele fustanesh shumë trendy dhe elegante me temina, ideale për mbrëmje dhe festa të veçanta - Revista Lady Albania

11 modele fustanesh shumë trendy dhe elegante me temina, ideale për mbrëmje dhe festa të veçanta - Revista Lady Albania

Nëse je në dilemë se çfarë të veshësh në një mbrëmje të veçantë apo një një festë apo party të rëndësishme, në këtë artikull po sjellim plot 11 modele fustanesh shumë elegante dhe plot sharm me punime me temina, të cilat janë shumë të përshtatshme per mbrëmjet dhe janë shumë aktuale dhe trendy.

Shfleto galerinë ëpr të parë modelet, të cilat do të doje ti kishe menjëherë në gardrobën tënde.

Fashion Group Albania - GOLDENPOINT Right Banner Qershor 2017
Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017
Fashion Group Albania - GOLDENPOINT Right Banner Qershor 2017
Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017