10 modelet e çizmeve më në modë për sezonin dimëror 2016/17

10 modelet e çizmeve më në modë për sezonin dimëror 2016/17 - Revista Lady Albania
Shiko Galerinë
10 Foto
10 modelet e çizmeve më në modë për sezonin dimëror 2016/17 - Revista Lady Albania

10 modelet e çizmeve më në modë për sezonin dimëror 2016/17 - Revista Lady Albania

10 modelet e çizmeve më në modë për sezonin dimëror 2016/17 - Revista Lady Albania

10 modelet e çizmeve më në modë për sezonin dimëror 2016/17 - Revista Lady Albania

10 modelet e çizmeve më në modë për sezonin dimëror 2016/17 - Revista Lady Albania

10 modelet e çizmeve më në modë për sezonin dimëror 2016/17 - Revista Lady Albania

10 modelet e çizmeve më në modë për sezonin dimëror 2016/17 - Revista Lady Albania

10 modelet e çizmeve më në modë për sezonin dimëror 2016/17 - Revista Lady Albania

10 modelet e çizmeve më në modë për sezonin dimëror 2016/17 - Revista Lady Albania

10 modelet e çizmeve më në modë për sezonin dimëror 2016/17 - Revista Lady Albania

Nëse ende nuk i keni blerë çizmet tuaja të reja për këtë sezon dimëror 2016-17, në këtë artikull po ju sjellim 10 modelet më In të tyre, bazuar në koleksionet e stilistëve më të fashmëm botërorë.

Modele, materiale dhe stile shumë të larmishme të përmbledhura në 10 tendenca kryesore, i gjeni duke shfletuar galerinë e këtij artikulli.

PLUS Communication Article Bottom Banner - Paketat Mujore 30 dite

Fashion Group Albania - MANGO Right Banner mars 2017 Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017
Fashion Group Albania - MANGO Right Banner mars 2017 Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017