-->

10 ide kombinimesh “total black” për stinën e vjeshtës

10 ide kombinimesh “total black” për stinën e vjeshtës - Revista Lady Albania
Shiko Galerinë
10 Foto
10 ide kombinimesh “total black” për stinën e vjeshtës - Revista Lady Albania

10 ide kombinimesh “total black” për stinën e vjeshtës - Revista Lady Albania

10 ide kombinimesh “total black” për stinën e vjeshtës - Revista Lady Albania

10 ide kombinimesh “total black” për stinën e vjeshtës - Revista Lady Albania

10 ide kombinimesh “total black” për stinën e vjeshtës - Revista Lady Albania

10 ide kombinimesh “total black” për stinën e vjeshtës - Revista Lady Albania

10 ide kombinimesh “total black” për stinën e vjeshtës - Revista Lady Albania

10 ide kombinimesh “total black” për stinën e vjeshtës - Revista Lady Albania

10 ide kombinimesh “total black” për stinën e vjeshtës - Revista Lady Albania

10 ide kombinimesh “total black” për stinën e vjeshtës - Revista Lady Albania

E zeza është ndër ngjyrat bazë dhe të preferuara dhe ajo sigurisht nuk del kurrë nga moda.

Nëse ti je njëra prej atyre femrave të cilat e adhurojnë të zezën dhe janë gati të vishesh “total black”, shfleto galerinë për tu frymëzuar me disa ide kombinimesh për stinën e vjeshtës ku mbizotëron sigurisht ngjyra e zezë.

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu