-->

Seksi dhe Kamasutra

6 këshilla për seksin anal për herë të parë

Nëse keni vendosur të kaloni në një nivel të ri në marrdhëniet tuaja seksuale me partnerin dhe ai ka shumë dëshirë të provoni seksin anal, nuk ka asgjë për tu frikësuar...

Shpërndaj

Çfarë vlerësojnë më shumë meshkujt në seks?

Meshkujt kanë dëshirat dhe fantazitë e tyre seksuale dhe në shumicën e rasteve nuk mjafton vetëm që partnerja të jetë e bukur apo të ktë një trup të tonifikuar për ta bërë atë për vete, por janë edhe disa faktorë të tjerë të rëndësishëm...

Shpërndaj

5 llojet e seksit që duhet ti provojë çdo çift

Seksi është shumë i rëndësishëm në jetën në çift. Dhe që marrëdhëniet tuaja mos të bëhen monotone, sigurisht duhet të keni argëtim dhe të provoni të ekperimentoni në shtrat...

Shpërndaj