-->

Kultivohet në Stamboll shalqiri në formën e zemrës

Kultivohet në Stamboll shalqiri  në formën e zemrës - Revista Lady Albania

Një risi e agrikulturës është edhe kultivimi i shalqirit në formë zemre apo kubike, të kultivuara në Stamboll nga inxhinieri i pyjeve Ismail Yanarates.

Për një gazetë vendase turke, Yanarates tha se për të prodhuar shalqirin në një formë zemre ai ka udhëtuar shumë jashtë vendit dhe se ka pasur mbështetjen e një ekipi profesional. Yanarates shtoi se shalqiri në formën e një zemre dhe kubi janë prodhuar aktualisht për tregun e brendshëm turk, por ai mund të jetë i pranishëm edhe në Rusi, Evropë dhe vendet e tjera.

Yanarates u shpreh se Shalqiri në formën e zemrës në veçanti mund të përdoret si një dhuratë dhe në sektorin e turizmit. Gjithashtu ato mund të përdoren për dekorim.

Kultivohet në Stamboll shalqiri  në formën e zemrës

Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017
Lexoni gjithashtu