-->

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë - Revista Lady Albania
Shiko Galerinë
10 Foto
10 ide për kopshte lulesh në miniaturë
10 ide për kopshte lulesh në miniaturë - Revista Lady Albania

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë
10 ide për kopshte lulesh në miniaturë - Revista Lady Albania

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë
10 ide për kopshte lulesh në miniaturë - Revista Lady Albania

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë
10 ide për kopshte lulesh në miniaturë - Revista Lady Albania

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë
10 ide për kopshte lulesh në miniaturë - Revista Lady Albania

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë
10 ide për kopshte lulesh në miniaturë - Revista Lady Albania

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë
10 ide për kopshte lulesh në miniaturë - Revista Lady Albania

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë
10 ide për kopshte lulesh në miniaturë - Revista Lady Albania

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë
10 ide për kopshte lulesh në miniaturë - Revista Lady Albania

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë
10 ide për kopshte lulesh në miniaturë - Revista Lady Albania

10 ide për kopshte lulesh në miniaturë

Gjithkush i adhuron kopshtet me lule, pasi ato janë shumë qetësuese e relaksuese, krijojnë ajër të pastër  dhe ndikojnë për një humor sa më të mirë.

Por jo çdokush i ka mundësitë dhe hapësirat për të pasur një kopësht të madh me lule në oborrin e shtëpisë së vet. Prandaj në këtë artikull po ju sjellim disa ide se si të siilni kopshtin në amjentet e shtëpisë suaj. Këto janë kopështe në miniaturë, që imitojnë kopshtet e mëdhaja dhe vendosen në vazo të mëdhaja, e mund të rrinë si në ambjentet e brendshme të shtëpisë, ashtu edhe në ballkon, apo oborr.

Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017
Lexoni gjithashtu