Snacks

Gjizë më shegë dhe gjethe mente

Rrihni gjizën me vajin e ullirit, kripën  dhe piperin për rreth 2 minuta deri sa të lëngëzohet pak. Më pas...

Shpërndaj

PLUS Communication Article Bottom Banner - Paketat Mujore 30 dite