Ëmbëlsira

Recete për akullore me banane

Nëse e pëlqeni akulloren por keni frikë për sheqerin e tepërt që gjendet në akulloret e gatshme, në këtë artikull...

Shpërndaj

Bajame me pudër kakaoje dhe shurup agave

Përzieni bajamet me shurupin e agave dhe kripën në një tas të bollshëm dhe më pas vendosini në një tepsi, ku keni shtruar paraprakisht letër kuzhini. Shpërndajini mirë bajamet në tepsi...

Shpërndaj

PLUS Communication Article Bottom Banner - Paketat Mujore 30 dite