Manikyr dhe Pedikyr

10 ide chic të manikyrit bardhë e zi

Në këtë artikull po ju sjellim 10 ide shumë chic të dizajnimit të thonjve duke përodur vetëm ngjyrat klasike bardhë e zi...

Shpërndaj

PLUS Communication Article Bottom Banner - Aktivizimi i numrit 500 Lekë