Lëkura dhe Trupi

Si të përdorni çajin jeshil për aknet?

Çaji jeshil njihet për vetitë e tij anti mikrobale dhe anti oksidante dhe përveç përfitimeve që sjellë për shëndetin duke e pirë, ai është shumë efikas edhe për trajtimin e akneve në lëkurë...

Shpërndaj

PLUS Communication Article Bottom Banner - Aktivizimi i numrit 500 Lekë