-->

Rihanna ndryshon totalisht look, me flokë në stilin Reggae

Rihanna ndryshon totalisht look, me flokë në stilin Reggae - Revista Lady Albania

Rihanna ka vendosur të ndryshojë totalisht modelin e saj të flokëve këtë vjeshtë, duke suprizuar tej mae fansat e saj. Ajo I ka bërë flokët gërsheta të vogla në stilin reggae duke na kujtuar të madhin Bob Marley.

Si mendoni, a i shkon ky look Rihannas?

Ras'

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on


buffalo $oldier

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on


caught mumz Insta-lurkin

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on


her majesty and I, off to her nail appointment ???

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Fashion Group Albania - ULJET E VERES 21 Korrik 2017 Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Fashion Group Albania - ULJET E VERES 21 Korrik 2017 Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017