-->

Modelet më Sexy të flokëve sipas meshkujve

Modelet më Sexy të flokëve sipas meshkujve - Revista Lady Albania

Dëshiron të bësh një ndryshim në modelin tënd të flokëve? Atëherë në këtë artikull po të sjellim disa nga modelet e flokëve të cilat në sytë e meshkujve duken më sexy.

Ja cilat janë modelet, të cilat mëshkujt i pëlqejnë tej mase dhe i vlerësojnë si sexy ))

Gërshetë e hedhur anash

Modelet më Sexy të flokëve sipas meshkujve

Onde të çregullta

Modelet më Sexy të flokëve sipas meshkujve

Bisht I kapur lart

Modelet më Sexy të flokëve sipas meshkujve

Flokë me onde të hedhura në anë

Modelet më Sexy të flokëve sipas meshkujve

Flokë me shkallëzime  dhe me onde në gjatësi mesatare

Modelet më Sexy të flokëve sipas meshkujve

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu