-->

Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta

Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta - Revista Lady Albania
Shiko Galerinë
15 Foto
Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta - Revista Lady Albania

Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta - Revista Lady Albania

Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta - Revista Lady Albania

Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta - Revista Lady Albania

Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta - Revista Lady Albania

Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta - Revista Lady Albania

Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta - Revista Lady Albania

Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta - Revista Lady Albania

Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta - Revista Lady Albania

Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta - Revista Lady Albania

Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta - Revista Lady Albania

Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta - Revista Lady Albania

Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta - Revista Lady Albania

Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta - Revista Lady Albania

Markat dhe ngjyrat më të mira të buzëkuqeve për mbrëmjet dhe rastet e veçanta - Revista Lady Albania

Ke përpara një mbrëmje apo rast të veçantë ku dëshiron të shkëlqesh me look-un dhe makiazhin tënd?

Në këtë artikull po sjellim disa nga buzëkuqet më të mira dhe më trendy për rastet festive, të cilat nuk duhet të mungojnë në arsenalin tënd të kozmetikës.

Megjithëse pak të shtrnjta, një buzëkuq cilësor zgjat shumë gjatë dhe plotëson look-un tënd duke të bërë të dukesh rrezatuese.

Shfleto galerinë për të parë buzëkuqe shumë të bukura dhe me ngjyrat më në modë, me të cilat do të dashurohesh…

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu