-->

Ja si duket Adele pa grim

Ja si duket Adele pa grim - Revista Lady Albania

Adele ëahtë ndër këngëtaret më të dashura për publikun dhe ajo ka korrur një sukses të jashtëzakonshëm me këngët e saj të cilat kthehen të gjitha në hite.

Ajo është fotografuar së fundmi në një kopësht zoologjin në Tornoto, ku ka preferuar të ketë totalisht pa grim dhe është vëshur shumë sportive, me atlete, xhinse dhe t-shirt, njësoj si kalimtarët e rastit.

Ja si duket Adele pa grim

Pavarësisht se ajo adhuron buzëkuqin në ngjyrë të kuqe, kësaj here ka vendosur të jetë totalisht e lirë nga çdo lloj makiazhi.

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu