-->

Formula më e re bimore për ti thënë “lamtumirë” rënies së flokëve

Formula më e re bimore për ti thënë “lamtumirë” rënies së flokëve - Revista Lady Albania

Rënia e flokëve është një problem që sot prek shumë njerëz të gjinive dhe moshave të ndryshme. Dhe shka për rëniën e flokëve mund të jenë ndikuesit e jashtëm, ndotja, ushqyerja, stresi, dhe sigurisht edhe vet trajtimi dhe kujdesi që ju tregoni ndaj flokëve.

Një mënyrë shumë efikase për ti thënë lamtumirë problemit të rënies së flokëve është përdorimi i ampulave me përmbajtje bimore të cilat krojnë flokun në thellësi duke i rikthyer atyre vitalitetin dhe forcën e duhur.

Dyqani online Lamarket.al na sugjeron linjën e ampulave të markës së njohur italiane Euphytos, të cilat përmbajnë një locion të koncentruar natyral për të parandaluar rënien e flokëve.

Formula më e re bimore për ti thënë “lamtumirë” rënies së flokëve

Në sajë të veprimit të kombinuar të ujit Marina me energjinë vitale të oqeanit dhe  të ekstraktit të mikroalgave, ampulat i mbrojnë flokët nga çdo burim i stresit, dhe nga dëmtimet e  shumta  mjedisit të ndotur. Ato ushqejnë dhe forcojnë flokët në të gjithe strukturen duke përforcuar vet strukturen e flokevë.

Pas përdorimit të 12 flakonëvë me nga 10 ml, me një kurë që zgjat mesatarisht 1 deri në 1 muaj e gjysmë, flokët tuaj do të jenë shumë herë më të fortë dhe më ushqyer deri në rrënjë.

Ampulat kundër rënies së flokëve mund ti gjeni të Lamarket.al në këtë linkë

Për porosi, me mundësi pagese cash në dorëzim dhe transport në gjithë Shqipërinë dhe Kosovën kontaktoni: +355662033171

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu