-->

Aktoret e famshme të hollivudit që janë kundra botoksit dhe nuk kanë frikë nga rrudhat

Aktoret e famshme të hollivudit që janë kundra botoksit dhe nuk kanë frikë nga rrudhat - Revista Lady Albania

Dihet se janë pikërisht aktoret e famshme si dhe këngëtaret dhe personalitetet e tjera të shoubizit, të cilat dallohen për kujdesin maksimal ndaj vetes dhe të cilat aplikojnë shpesh botoksin si dhe bëjnë ndërhyrje të shumta estetike apo plastike për të luftuar kundra shenjave të plakjes.

Por pavarësisht kësaj tendence globale, disa aktore shumë të famshme të hollivudit janë kundra botoksit dhe janë shprehur se nuk duan ta aplikojnë atë dhe se preferojnë të plaken në mënyrë natyrale pasi çdo moshë ka bukurinë e vet.

Ja cilat janë aktoret që janë shprehur në këtë mënyrë, por që bazuar edhe nga shumë foto të tyre, nuk e përdorin botoksin, ose të paktën e përdorin me shumë kujdes dhe pa egzagjeruar…

1. Meryl Streep

Aktoret e famshme të hollivudit që janë kundra botoksit dhe nuk kanë frikë nga rrudhat

2.  Kate Winslet

Aktoret e famshme të hollivudit që janë kundra botoksit dhe nuk kanë frikë nga rrudhat

3. Tina Fey

Aktoret e famshme të hollivudit që janë kundra botoksit dhe nuk kanë frikë nga rrudhat

4. Rachel Weisz

Aktoret e famshme të hollivudit që janë kundra botoksit dhe nuk kanë frikë nga rrudhat

5. Julia Roberts

Aktoret e famshme të hollivudit që janë kundra botoksit dhe nuk kanë frikë nga rrudhat

6. Jodie Foster

Aktoret e famshme të hollivudit që janë kundra botoksit dhe nuk kanë frikë nga rrudhat

7. Julianne Moore

Aktoret e famshme të hollivudit që janë kundra botoksit dhe nuk kanë frikë nga rrudhat

8. Emma Thompson

Aktoret e famshme të hollivudit që janë kundra botoksit dhe nuk kanë frikë nga rrudhat

9. Isabella Rossellini

Aktoret e famshme të hollivudit që janë kundra botoksit dhe nuk kanë frikë nga rrudhat

10. Sigourney Weaver

Aktoret e famshme të hollivudit që janë kundra botoksit dhe nuk kanë frikë nga rrudhat

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu