-->

7 modele flokësh të cilat nuk kanë nevojë për krehje dhe stilim të veçantë

7 modele flokësh të cilat nuk kanë nevojë për krehje dhe stilim të veçantë - Revista Lady Albania
Shiko Galerinë
7 Foto
7 modele flokësh të cilat nuk kanë nevojë për krehje dhe stilim të veçantë - Revista Lady Albania

7 modele flokësh të cilat nuk kanë nevojë për krehje dhe stilim të veçantë - Revista Lady Albania

7 modele flokësh të cilat nuk kanë nevojë për krehje dhe stilim të veçantë - Revista Lady Albania

7 modele flokësh të cilat nuk kanë nevojë për krehje dhe stilim të veçantë - Revista Lady Albania

7 modele flokësh të cilat nuk kanë nevojë për krehje dhe stilim të veçantë - Revista Lady Albania

7 modele flokësh të cilat nuk kanë nevojë për krehje dhe stilim të veçantë - Revista Lady Albania

7 modele flokësh të cilat nuk kanë nevojë për krehje dhe stilim të veçantë - Revista Lady Albania

Ti je nga ato persona që nuk ka kohë të kujdeset shumë për flokët, pasi e ke kohën dhe axhendën shumë të limituar?

Prandaj nëse shqetësimi yt janë flokët, për të cilat zakonisht duhet të shpenzosh orë të tëra në parukieri apo në shtëpi duke i krehur me furçë apo drejtuar me pjastër, në këtë artikull po sjellim 7 modele flokësh, të cilat nuk kanë nevojë për ndonjë kujdes të veçantë.

Shfleto galerinë për tu frymëzuar me modele të reja flokësh, të cilat do të duken shumë bukur pa ndonjë përkujdesjë te vëçantë: i lave, i thave dhe je gati ))

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu