-->

5 trendet kryesore të makiazhit për sezonin e dimrit

5 trendet kryesore të makiazhit për sezonin e dimrit - Revista Lady Albania
Shiko Galerinë
5 Foto
Atelier Versace
5 trendet kryesore të makiazhit për sezonin e dimrit - Revista Lady Albania

Atelier Versace

Chanel
5 trendet kryesore të makiazhit për sezonin e dimrit - Revista Lady Albania

Chanel

Fendi
5 trendet kryesore të makiazhit për sezonin e dimrit - Revista Lady Albania

Fendi

Giambattista Valli
5 trendet kryesore të makiazhit për sezonin e dimrit - Revista Lady Albania

Giambattista Valli

Schiaparelli
5 trendet kryesore të makiazhit për sezonin e dimrit - Revista Lady Albania

Schiaparelli

Nëse dëshiron të dukesh sa më mahnitëse në sezonin e dimrit 2016-2017, në këtë artikull po sjellim 5 trendet kryesore të makiazhit nga stilistët më në zë botërorë.

Shfleto galerinë për të parë se çfarë sugjerojnë brandet e njohura për makiazhin në këtë sezon.

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu