-->

15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna

15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna - Revista Lady Albania
Shiko Galerinë
15 Foto
15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna - Revista Lady Albania

15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna - Revista Lady Albania

15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna - Revista Lady Albania

15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna - Revista Lady Albania

15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna - Revista Lady Albania

15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna - Revista Lady Albania

15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna - Revista Lady Albania

15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna - Revista Lady Albania

15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna - Revista Lady Albania

15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna - Revista Lady Albania

15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna - Revista Lady Albania

15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna - Revista Lady Albania

15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna - Revista Lady Albania

15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna - Revista Lady Albania

15 dizajne të mahnitshme tatuazhi për duart me Henna - Revista Lady Albania

Tatuazhet me Henna janë në kulturë  në vendet e Lindjes së Mesme dhe  në vendet e Azisë Jugore. Si traditë ato i bëjnë nuset para ditës së martesës dhe shoqërohen me një ceremoni të veçantë “Henna party”.

Por vitet e fundit tatuazhet me Henna janë bërë shumë në modë edhe në perëndim dhe përdoren shumë sidomos gjatë sezonit të verës.

E mira e ketij lloj tatuazhi është se ai fshihet pas pak javësh.

Nëse edhe ju dëshironi ti provoni këto lloj tatuazhezh, në këtë artikull po ju sjellim plot 15 dizajne të ndryshme për tju frymëzuar.

Fashion Group Albania - ULJET E VERES 21 Korrik 2017 Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Fashion Group Albania - ULJET E VERES 21 Korrik 2017 Lamarket.al Right Banner 1 - Cante florale - Prill 2017
Lamarket.al Right Banner 2 - Pjaster profesionale me avull Gemei - Prill 2017