-->

12 ide shumë trendy manikyri në nuancat e grisë

12 ide shumë trendy manikyri në nuancat e grisë - Revista Lady Albania
Shiko Galerinë
12 Foto
12 ide shumë trendy manikyri në nuancat e grisë - Revista Lady Albania

12 ide shumë trendy manikyri në nuancat e grisë - Revista Lady Albania

12 ide shumë trendy manikyri në nuancat e grisë - Revista Lady Albania

12 ide shumë trendy manikyri në nuancat e grisë - Revista Lady Albania

12 ide shumë trendy manikyri në nuancat e grisë - Revista Lady Albania

12 ide shumë trendy manikyri në nuancat e grisë - Revista Lady Albania

12 ide shumë trendy manikyri në nuancat e grisë - Revista Lady Albania

12 ide shumë trendy manikyri në nuancat e grisë - Revista Lady Albania

12 ide shumë trendy manikyri në nuancat e grisë - Revista Lady Albania

12 ide shumë trendy manikyri në nuancat e grisë - Revista Lady Albania

12 ide shumë trendy manikyri në nuancat e grisë - Revista Lady Albania

12 ide shumë trendy manikyri në nuancat e grisë - Revista Lady Albania

Grija është nga ato ngjyra që nuk del kurrë nga moda, pasi është chic dhe e thjeshtë.

Nëse po kërkoni frymëzim për dizajnimin e thonjve me tonalitetet e grisë, atëherë shfletoni galerinë në këtë artikull për modele “trendy” dhe “chic” edhe për thonjtë tuaj.

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu