-->

10 parfumet më seksuale të femrave sipas meshkujve

10 parfumet më seksuale të femrave sipas meshkujve - Revista Lady Albania

Parfumi është bërë prej kohësh pjesë e rutinës sonë të përditshme dhe shpesh më parfumin të cilin  përdorim rregullisht ne bëhëmi të pandashëm.

Dhe nëse doni të dini se cilat parfume meshkujt i konsiderojnë më seksualet bazuar në brandet më popullore të viteve të fundit, lexoni listën tonë të mëposhtme.

1. Deep Euphoria, Calvin Klein

10 parfumet më seksuale të femrave sipas meshkujve

2. Si Intense, Giorgio Armani

10 parfumet më seksuale të femrave sipas meshkujve

3. Daisy Eau So Fresh, Marc Jacobs

10 parfumet më seksuale të femrave sipas meshkujve

4. My Burberry Black, Burberry

10 parfumet më seksuale të femrave sipas meshkujve

5. Miss Dior Absolutely Blooming, Christian Dior

10 parfumet më seksuale të femrave sipas meshkujve

6. Daisy, Marc Jacobs

10 parfumet më seksuale të femrave sipas meshkujve

7. Eternity Now, Calvin Klein

10 parfumet më seksuale të femrave sipas meshkujve

8. Womanity, Thierry Mugler

10 parfumet më seksuale të femrave sipas meshkujve

9. Pop, Stella Mçartney

10 parfumet më seksuale të femrave sipas meshkujve

10. L'Extase, Nina Ricci

10 parfumet më seksuale të femrave sipas meshkujve

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu