-->

10 ide manikyri për periudhën e festave të fundvitit

10 ide manikyri për periudhën e festave të fundvitit - Revista Lady Albania
Shiko Galerinë
10 Foto
10 ide manikyri për periudhën e festave të fundvitit - Revista Lady Albania

10 ide manikyri për periudhën e festave të fundvitit - Revista Lady Albania

10 ide manikyri për periudhën e festave të fundvitit - Revista Lady Albania

10 ide manikyri për periudhën e festave të fundvitit - Revista Lady Albania

10 ide manikyri për periudhën e festave të fundvitit - Revista Lady Albania

10 ide manikyri për periudhën e festave të fundvitit - Revista Lady Albania

10 ide manikyri për periudhën e festave të fundvitit - Revista Lady Albania

10 ide manikyri për periudhën e festave të fundvitit - Revista Lady Albania

10 ide manikyri për periudhën e festave të fundvitit - Revista Lady Albania

10 ide manikyri për periudhën e festave të fundvitit - Revista Lady Albania

Muaji Dhjetor është periudha e festave të fundvitit me atmosferën e ngrohtë të Krishtlindjeve dhe të Vitit të Ri.

Nëse ende nuk keni ide për dizajnimin e thonjve tuaj në këtë periudhë, shfletoni galerinë për t’u frymëzuar me 10 modele shumë “In” të manikyrit për këtë sezon festiv.

Çfarë ndodhi në eventin më "Italian Style" të kryeqytetit?

Tashmë qe është sezoni i verës të gjithë e kanë mendjen veçse te udhëtimet dhe sigurisht ka filluar numërimi mbrapsht i ditëve në kalendar deri sa të afrojnë të shumëpriturat pushime në destinacionet që në duam më shumë...

Shpërndaj
Lexoni gjithashtu